Strijk ongelijkheid glad!

Breng wat nieuwe energie op de plank met de frisse nieuwe Brabantia Strijkplankhoes New Dawn gemaakt van 100% Fairtrade katoen. Een prachtige en eerlijke overtrek van topkwaliteit en dito design, gemaakt voor jou en je Brabantia strijkplank. Vanaf september 2023 verkrijgbaar op strijkplanken A, B, C en D met zwart frame of als losse overtrekset of toplaag. Veel strijkplezier!

Leuker kunnen we het niet maken, wel eerlijker

Niet al te dol op strijken? De Brabantia New Dawn Strijkplankhoes van Fairtrade katoen is gemaakt om het strijken makkelijker te maken en het leven van katoenboeren ook! Deze feelgood hoes heeft een rustige groene print op ongebleekt en vooral super-eerlijk katoen. De katoen is namelijk gecertificeerd door Fairtrade, verhandeld, gecontroleerd en afkomstig van Fairtrade-producenten. Deze duurzame overtrek is geschikt voor gewone en stoomstrijkijzers en zit altijd strak dankzij de koordbinder en het Stretch-System. Een natuurlijke schoonheid, en alles wat je nodig hebt voor super strijken! Vanaf september 2023 verkrijgbaar op Brabantia Strijkplanken maat A, B, C en D, als vervangende hoes of complete set van een frisse nieuwe strijkplankhoes en een dikke onderlaag. Gebruik de kleurcode om makkelijk de juiste maat te vinden.

Waarom Fairtrade Katoen belangrijk is voor Brabantia

Bij Brabantia willen we een verschil maken voor mens en planeet. Dat betekent duurzaam, maar ook eerlijk produceren. En daarom is voortaan al het katoen in de New Dawn Strijkplankhoes Fairtrade gecertificeerd, verhandeld, gecontroleerd en afkomstig van Fairtrade producenten. De strenge Fairtrade-normen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat boeren en werknemers veilig zijn, goede arbeidsomstandigheden hebben en eerlijk worden behandeld , vooral die in Azie, Afrika, Latijns-Amerika. Ook zijn er regels voor het beschermen van de natuur. De keuze voor Fairtrade katoen voor onze strijkplankhoezen is weer een stap in de richting van een eerlijkere, duurzamere, milieuvriendelijkere en ethischer wereld. En door (een strijkplank met) deze hoes te kopen, help jij ook mee! Een eerlijkere toekomst begint vandaag.

Brabantia Strijkplank New Dawn

Strijken op een Brabantia strijkplank met een overtrek van Fairtrade Katoen is een bewuste keuze. Welke van de vier soorten en maten je ook kiest. De kleine Brabantia Strijkplank A is 110x30 cm en heeft een stoomstrijkijzerhouder voor links- en rechtshandig gebruik. De populaire Brabantia Strijkplank B met solid stoomstrijkijzerhouder meet 124x38 cm en heeft alles wat je wilt in een strijkplank. De plus size Brabantia strijkplank C met stoomunithouder geeft je 124 x 45 cm strijkruimte – dus geen gedoe met verplaatsen van je wasgoed op de plank. En de Brabantia Strijkplank D van 135x45 cm heeft een hittebestendige zone op de hoes voor je strijkijzer. Het frame is zo gemaakt dat je ook zittend kunt strijken. Alle strijkplanken hebben een stijlvol en sterk zwart frame en zijn zelfs Cradle to Cradle Certified op Zilver-niveau. De New Dawn strijkplankhoes is gemaakt van 100% Fairtrade katoen, is duurzaam, handig en altijd strak - een echte toplaag met geweldige kwaliteit en geweldig design. Een ideale combinatie, te krijgen vanaf september 2023.

De New Dawn strijkplankhoes en strijkplanken zijn vanaf september 2023 verkrijgbaar bij toonaangevende (online) retailers, zoals warenhuizen, keuken- en huishoudspeciaalzaken. Op de strijkplanken krijg je 10 jaar garantie, op de strijkplankhoes 2. Neem voor meer informatie contact op met de verkoopafdeling of bezoek de website www.brabantia.com .