Fairtrade and Vandenbulcke: Joining Forces for Change

Sinds 1949 verspreidt Vandenbulcke vreugde met de fijnste Belgische pralines, een bewijs van drie generaties toewijding en vakmanschap. Opgericht door André en Olga in het hartje van Kortrijk, is ons chocoladeavontuur niets minder dan betoverend geweest!

Vandenbulcke bestaat dit jaar 75 jaar. Om hun diamanten verjaardag te vieren, besloten ze een rebranding door te voeren. Na maanden van anticipatie zijn ze blij om de spannende evolutie van hun merk te onthullen. De rebranding gaat niet alleen over een nieuw logo; het is een viering van ons gekoesterde erfgoed terwijl ze de grenzeloze mogelijkheden van de toekomst omarmen. Ze hebben de essentie van Vandenbulcke opnieuw bekeken en er nieuwe energie en moderne charme aan toegevoegd.

Nadenkend over hun rijke geschiedenis vonden ze inspiratie in de duurzame tradities van het Belgische chocoladeambacht. Ze hebben traditie kunstig vermengd met een vleugje modern elan. Door zorgvuldig design en innovatief denken hebben ze een nieuwe identiteit gecreëerd die niet alleen een eerbetoon is aan hun roots, maar hen ook vooruit stuwt naar een nieuw tijdperk van uitmuntende chocolade.

Vandenbulcke + Fairtrade: it’s a match!

Maar er zit meer achter hun verhaal dan alleen verrukkelijke lekkernijen. Aan de basis van hun succes ligt een vastberaden streven naar duurzaamheid. Met hun recente make-over omarmen ze met trots Fairtrade praktijken, om ervoor te zorgen dat elke chocoladelekkernij schuldvrij en milieuvriendelijk is. Waarom Fairtrade? Omdat duurzame chocolade de kern is van wie ze zijn, het gaat niet alleen om de geweldige smaak; het gaat om het maken van een positieve impact op onze planeet en gemeenschappen.

Met de integratie van Fairtrade zorgen ze ervoor dat hun engagement voor duurzaamheid niet enkel een belofte is, maar een heerlijke realiteit. Elke aankoop van Vandenbulcke chocolade is nu een stem voor een betere wereld, waar smaak en ethiek samenkomen in pure gelukzaligheid. Ga met ons mee op deze heerlijke reis naar een mooiere, zoetere toekomst.

Aan het begin van dit nieuwe hoofdstuk nodigen we oude en nieuwe chocoladeliefhebbers uit om samen met ons te genieten van de heerlijke lekkernijen van Vandenbulcke. Met elke hap geniet je niet alleen van een heerlijke smaak, maar steun je ook een erfenis van uitmuntendheid en verantwoord vakmanschap. Op 75 jaar zoetheid, en nog vele jaren in de toekomst!