Samen tegen Corona

Blijf veilig, blijf thuis. Het is niet altijd even makkelijk, en een paar van onze Fairtrade partners willen je met deze acties een hart onder de riem steken:

PURO

Nood aan een koffiebreak tussen het thuiswerken en kids entertainen door? Je faire koffie bestel je gewoon online, en deze keer zelfs met 10% korting!

KALANI HOME

Tot het einde van de Coronacrisis krijg je 10% korting bij Kalani Home. Want we willen allemaal gewoon in bed blijven, toch? ;-)

NEWTREE

In dit comfort pack van Newtree zitten chocoladerepen, wafels en minichocolaatjes én je kan een bemoedigende boodschap meesturen!

CHOCOLATES FROM HEAVEN

De naam is niet gelogen: dit pakket boordevol chocolade van Chocolates of Heaven is écht een geschenk uit de hemel! En bovendien: gratis levering in heel België.

FRUIT AT WORK

Mis je de fruitmanden van op kantoor? Dringend nood aan wat extra vitamine C? Dan is dit de oplossing: Fruit@Work bezorgt gewoon bij je thuis een mand vol heerlijk fruit… en Fairtrade bananen!

OXFAM WERELDWINKELS

De winkels zijn toe, maar de webshop is 24/24u open! Overal in Vlaanderen worden Oxfam-bestellingen aan huis geleverd met de bakfiets!