Fairtrade Quiz

 

Fijne Week van de Fair Trade!

Doe mee aan onze Fairtrade Quiz, test je kennis en maak kans op één van onze fantastische prijzen. Deze prijzen worden aangeboden door lokale merken of organisaties die zich inzetten voor Fairtrade. Want ja, lokaal en Fairtrade gaan perfect samen, en zijn beide duurzaam! Meer info hier.

De prijzen hebben een waarde van ongeveer € 100 elk. Wat kan je winnen? Overnachtingen bij Thon Hotel EU & Vayamundo, koffiemachines van Puro & Java, chocolade van Galler, cadeautjes van Oxfam, wijn van Biodyvino, waardebonnen van Boeren & Buren en La Ruche qui dit Oui, kleding van Cottover & ACP, handdoeken van Clarysse, plaids van Kalani Home, een coffee tasting bij Café Liégeois en concerttickets en meet&greet met Chicos Y Mendez. Bekijk hier het reglement van deze wedstrijd.

PS: als je wint, vergeet dan niet de organisatie of gemeentebestuur te bedanken waarvoor je werkt ;) Het is omdat zij ervoor kiezen om Fairtrade-koffie (en soms meer) op kantoor te aan te bieden, dat je aan deze wedstrijd kan deelnemen!

De wedstrijd is afgelopen! We nemen in de week van 19 oktober contact op met de winnaars.  Zij zullen willekeurig worden gekozen uit degenen die alle antwoorden juist hebben opgelost.